Stora lyxbehandlingen

Det bästa av det bästa, i behandling och av produkter. När du vill skämma bort dig rejält. Bara njuta och vara. Få allt du behöver. Vi sköter om ansikte, överkropp, händer och fötter. Ordningen och ibland innehållet kan variera beroende på dina behov. Du bestämmer; du kan lägga till och dra ifrån - jag utför. Vill du t ex ha en sminkning efter behandligen görs ansiktsbehandlingen direkt efter fotbadet så att mask och ansiktekräm absorberas ordentligt innan sminket läggs på.

Ryggen

Ansikte, händer, fötter och armbågar kan du alltid fixa själv även om njutningen är extra stor när c/o Lena gör det. Men din vän ryggen går inte att fixa om du inte är extremt vig. Därför ingår den i c/o Lenas stora lyxbehandling.

Du får en rengöring med en mild rengöringsmjölk anpassad efter din hy. Efter följer en saltpeeling som direkt återfuktar din rygg. En njutbar ryggmassage får dig att landa och gör dig redo att njuta av de olika momenten i den stora lyxbehandlingen. Du vänder dig om, värmen från dynan ger dig extra avslappning och de eteriska oljorna från ryggmassagen fyller dig med lugn och ro.

Ansikte, hals och dekolletage

Behandlingen börjar med rengöring av dekolletage, hals och ansikte. Du får ett skyddande serum och erbjuds en skonsam peeling. En djuprengörande mask öppnar upp för lyxen med välgörande örtkompress och varma handdukar. Du får ett närande serum efter din huds behov. Sedan följer en njutbar massage på överkropp och ansikte för att öka cirkulationen och mjuka upp dina spänningar.

Därefter följer avspänningstryck på överkropp och ansikte kombinerat med en djupgående massage som underlättar för dig att slappna av och slippa olika spänningstillstånd. Massagen avslutas med lymfdränage. Sedan följer en skön ansiktsmask där du får möjlighet till vila och återhämtning.

Fötter

Nu får du sitta upp. Fötterna får ett mjukgörande terapeutiskt örtbad som följs av en saltpeeling och skrubb av hela foten. Örtkompressen sköljer av saltet och fötterna torkas och du får en mjukgörande kräm som får verka under tiden du får ansiktsbehandlingen. Sedan får du en närande olja på nagelbanden som försiktigt förs ner. Fotbehandlingen avslutas med en underbart skön fotmassage och till sist en skön fotkräm.

Armbågar

Armbågarna peelas och får en lyxig kräm - bara det bästa är gott nog för dina armbågar.

Händerna

Händerna mjukas upp i ett handbad med örter och en lätt saltpeeling görs. Nagelbanden smörjs in med mandelolja med myrra och förs försiktigt ner. Du får en handmassage som berör; en blandning av det bästa i naturkosmetikens och den ayurvediska världen. Efter massagen får du välja vilken handkräm du vill ha.

Efter stora lyxbehandlingen ska du planera för egen tid. Mycket har hänt i din kropp; du kan kissa ovanligt mycket, känna dig extremt pigg eller trött - allt beroende av vad du och din kropp behöver. Fortsätt att pyssla om dig med en god bok, meditation eller ta det bara lugnt.

Om du tar denna behandling som en början på en helkväll med middag vill jag att du berättar det när du bokar. Då kan jag anpassa behandlingen, inte vara lika djupgående och använda lite mer uppiggande produkter.

Detta behandlingsförslag tar ca 2,5 timmar och kostar 1 200,-. Vill du utöka tiden kostar varje ytterligare 30 minuters period 200,-