Vílka är vi?

Lena Engnell; ägare och ansvarig för verksamheten. Har efter ett rikt och stimulerande arbetsliv funnit ett sätt att kombinera tidigare erfarenheter och kompetens med nya insikter och intressen. Har alltid varit intresserad av mat, är hushållslärare och har arbetat med kompetens- person- och företagsutveckling i över 20 år.

Jag kom under 2005 fram till ett vägskäl, fick insikter och valde efter en svår tid en ny inriktning på mitt yrkesliv. Under 2006 studerade jag på Axelsons i Stockholm och är diplomerad naturkosmetisk hudvårdsterapeut. 2007 startar jag c/o Lena.

Tomas Johansson; inspiratör, bollplank, redaktör, webbmaster, teknisk rådgivare och min största support både med c/o Lena och privat. Tomas företag heter Hamster & Kompani Mediaproduktion AB, där han arbetar med musikteknik, information och översättningar.

Kunderna! Du som kommer till c/o Lena för att få behandlingar och handla produkter är den absolut viktigaste delen i företaget – utan dig finns inget företag. Du ska kunna komma in personligen i butiken likväl som att handla via Internet.

Dina behov och åsikter är viktiga – hjälp oss att skapa en salong som inte bara motsvarar utan överträffar dina förväntningar. Läs mer...

    Klicka på bilden